Welke soorten VCA examens zijn er?

VCA examen voor individuen

B VCA

Werkt u voor een aannemer op een bouwterrein of in een risicovolle omgeving, dan moet u meestal een B-VCA diploma hebben. Met het B-VCA diploma laat u zien dat u de basiskennis bezit van VGM (Veiligheid, Gezondheid en Milieu).

Reserveer!

VOL VCA

Bent u operationeel leidinggevende bij een aannemer of werkzaam als ZZP-er? Dan moet u het diploma VCA VOL (Veiligheid voor Operationeel Leidinggevenden VCA) hebben. Daarmee geeft u aan dat u veilig werkt en rekening houdt met het milieu en de gezondheid van u en de medewerkers waaraan u leiding geeft.

Reserveer!

VIL VCU

Bent u intercedent of leidinggevende van een uitzendbureau? Dan moet u beschikken over het diploma Veiligheid voor Intercedenten en Leidinggevenden VCU (VIL-VCU). Daarmee geeft u aan dat u weet welke veiligheidseisen worden gesteld aan personeel bij VCA-gecertificeerde bedrijven.

Reserveer!

VCA examen voor groepen

B VCA

Basisveiligheid VCA (B-VCA) is bestemd voor medewerkers van aannemers die werken in een risicovolle omgeving. Zij moeten dan vaak over een B-VCA diploma beschikken.

Reserveer!

VOL VCA

VOL-VCA is bestemd voor leidinggevenden werkzaam bij een VCA gecertificeerd bedrijf of voor ZZP-ers? Zij moeten beschikken over het diploma VCA VOL (Veiligheid voor Operationeel Leidinggevenden VCA).

Reserveer!

VIL VCU

VIL-VCU is bestemd voor intercedenten of leidinggevenden van een uitzendbureau? Bij VCU gecertificeerde bedrijven moeten zij beschikken over het diploma VIL-VCU.

Reserveer!