VCA examen voor individuen

PBNA organiseert ongeveer 5.000 VCA examens per jaar op meer dan 50 plaatsen in Nederland. U kunt hier alleen of met enkele collega’s voor inschrijven. De geplande examens gaan altijd door. Dus VCA examen met startgarantie. Er is altijd op korte termijn een examen in uw regio beschikbaar en u heeft de keuze uit B VCA, VOL VCA en VIL VCU examens in verschillende talen. Inschrijven kan tot 8 uur voor het examen en u kunt kiezen uit VCA examens in de middag of op de avond. Inschrijven gaat snel en eenvoudig.

Reserveer een VCA examen voor individuen

 

Deze vorm van examen is vooral geschikt als in uw bedrijf slechts één of enkele medewerkers het VCA diploma moeten behalen of als medewerkers verspreid over het land wonen en werken. Wij nemen alle examens met laptops of tablets af en iedere kandidaat weet direct na afloop van het examen of hij is geslaagd. De officiële uitslag van het examen kan na 1 a 2 dagen worden ingezien op www.vca-uitslag.nl Daarna ontvangen de geslaagde kandidaten het VCA certificaat en VCA pasje en worden zij ingeschreven in het VCA Centraal Diplomaregister.

Goede voorbereiding:
Voor de examens is veel en actuele kennis en inzicht noodzakelijk. Een goede voorbereiding is dus heel belangrijk. Medewerkers kunnen zich via een opleidingsinstituut of via zelfstudie voorbereiden op het VCA examen. PBNA biedt hiervoor goede, leesbare lesboeken. Het VCA lesmateriaal is altijd gericht op de actuele examen eisen. PBNA biedt ook online proefexamens. Na iedere examentraining volgt een gericht studie advies. Door het maken van voldoende proefexamens, gaat de kandidaat met meer zekerheid naar het examen en is de kans op het behalen van het VCA diploma groter.

Belangrijk:
Het VCA diploma is een waarde document en is vaak vereist om werkzaamheden bij of voor veel (technische) bedrijven te mogen uitvoeren. Daarom zijn er landelijk strenge regels opgesteld waaraan kandidaten moeten voldoen als zij willen deelnemen aan het VCA-diploma. De belangrijkste regels zijn: iedere kandidaat moet zich legitimeren met een geldig ID-bewijs, moet een kopie van dat ID-bewijs inleveren en telefoons zijn niet toegestaan in het examenlokaal.

VCA spoed examen
Soms is het noodzakelijk, dat één van uw medewerkers snel over het VCA diploma (certificaat en pasje) moet beschikken. PBNA biedt hiervoor spoedexamens aan op ons kantoor in Zwijndrecht. Dit kan op korte termijn tijdens kantoortijden plaatsvinden. Als u slaagt, krijgt u het diploma direct mee. Reserveren kan telefonisch via (078) 62 53 889