VCA VOL

Direct VCA Examen boeken

Binnen 48 uur én in diverse talen mogelijk

VCA VOL
Veiligheid voor Operationeel Leidinggevenden VCA (met startgarantie) ook wel bekend als VCA 2 of VCA VOL. Ben je operationeel leidinggevende bij een aannemer of werkzaam als ZZP-er? Dan moet je waarschijnlijk het diploma VCA VOL (Veiligheid voor Operationeel Leidinggevenden VCA) hebben. Daarmee geef je aan dat je veilig werkt en rekening houdt met het milieu en de gezondheid van jezelf en de medewerkers waaraan je leiding geeft.

VCA VOL examen
Het VOL VCA examen omvat 70 vragen en je hebt hiervoor maximaal 75 minuten de tijd. Je bent geslaagd als je minimaal 64,5% van het maximaal 7.000 punten hebt behaald.
Je ziet direct na het examen of je bent geslaagd. De officiële uitslag kun je binnen enkele dagen zien op de site: VCA Uitslag. Daar kun je ook het pasje downloaden op je telefoon. Je ontvangt dan het VCA pasje en VOL VCA diploma. De behaalde diploma’s zijn tien jaar geldig en vereist om aan de Veiligheidschecklist VCA te voldoen.

Aanmelden voor VCA VOL examen
VOL VCA examens worden op 50 plaatsen verzorgd, zowel tijdens kantoortijden als in de avonduren. PBNA geeft startgarantie; dus de geplande examens gaan altijd door. Aanmelden kan tot 8 uur (als er nog plaatsen beschikbaar zijn) voor het examen. Na aanmelding ontvang je van ons nog een mail met de exacte aanvangstijd.

VOL VCA Talen
Het examen VOL VCA is beschikbaar in het Nederlands, Duits, Engels en Frans.

Andere provincies

In deze talen beschikbaar