VIL VCU

Direct VCA Examen boeken

Binnen 48 uur én in diverse talen mogelijk

VIL VCU
Veiligheid voor Intercedenten en Leidinggevenden VCU. Ben je intercedent of leidinggevende van een uitzendbureau? Dan moet je beschikken over het diploma Veiligheid voor Intercedenten en Leidinggevenden VCU (VIL VCU). Daarmee geef je aan dat je weet welke veiligheidseisen worden gesteld aan personeel bij VCA gecertificeerde bedrijven.

VIL VCU examen
Het VIL VCU examen omvat 70 vragen en je hebt hiervoor maximaal 75 minuten de tijd. Je bent geslaagd als je minimaal 64,5% van het maximaal 7.000 punten hebt behaald.
Je ziet direct na het examen of je bent geslaagd. De officiële uitslag kun je binnen enkele dagen zien op de site: VCA Uitslag. Daar kun je ook het pasje downloaden op je telefoon. Je ontvangt dan het VCA pasje en VIL VCU diploma. De behaalde diploma’s zijn tien jaar geldig en vereist om aan de Veiligheidschecklist VCU te voldoen.

Aanmelden voor VIL VCU examen
VIL VCU examens worden op 50 plaatsen verzorgd, zowel tijdens kantoortijden als in de avonduren. PBNA geeft startgarantie; dus de geplande examens gaan altijd door. Aanmelden kan tot 8 uur (als er nog plaatsen beschikbaar zijn) voor het examen. Na aanmelding ontvang je van ons nog een mail met de exacte aanvangstijd.

VIL VCU Talen
Het examen VIL VCU is beschikbaar in het Nederlands en Engels.

Andere provincies

In deze talen beschikbaar