VCA EXAMEN Talen

Direct je VCA examen boeken

Binnen 48 uur én in diverse talen mogelijk

B VCA (Basis Veiligheid VCA)

Basis Veiligheid VCA ook wel bekend als VCA 1 of vca basis. Werk je voor een aannemer op een bouwterrein of in een risicovolle omgeving, dan moet je meestal een B VCA diploma hebben. Met het B VCA diploma laat je zien dat je de basiskennis bezit van VGM (Veiligheid, Gezondheid en Milieu) zoals die gesteld is door SSVV en VCA infra.

Andere talen

Het examen B VCA is beschikbaar in de volgende 18 talen: Nederlands, Arabisch, Bulgaars, Duits, Engels, Frans, Grieks, Hongaars, Italiaans, Kroatisch, Litouws, Pools, Portugees, Roemeens, Russisch, Slowaaks, Spaans en Turks.

B VCA Proefexamen

Bij PBNA kun je tegen een kleine vergoeding VCA proefexamens maken. Na ieder oefenexamen krijg je een advies over welke onderwerpen je nog eens zou moeten bestuderen om een beter resultaat te behalen. Ga naar: www.vca-proefexamens.nl

Startgarantie

Als individuele deelnemer kun je het B VCA examen op meer dan 50 plaatsen (dus altijd dichtbij) afleggen. PBNA biedt de unieke startgarantie; geplande examens gaan bij PBNA altijd door. Direct na het examen zie je de uitslag. Voor groepen van een bedrijf, opleidingsinstituut of school kies je het voordelige besloten VCA examen. Je bepaalt dan: locatie, datum en tijd. PBNA neemt het examen op dat gewenste moment af.

VCA herhalingscursus

Het B VCA diploma is 10 jaar geldig. Als jouw diploma is/gaat verlopen, moet je hetzelfde examen afleggen als kandidaten die voor het eerst examen afleggen. Je kunt je via een opleidingsinstituut voorbereiden op het herexamen of kiezen voor zelfstudie met het PBNA lesboek en de online proefexamens.

VCA lesmateriaal

Bestel VCA lesmateriaal

B-VCA boek

Het lesmateriaal Basisveiligheid VCA is leuk, compact en vlot leesbaar. 

B-VCA boek andere talen

Duits, Engels, Pools, Frans, Hongaars, Roemeens, Slowaaks & Turks

VOL-VCA / VIL-VCU boek

Dit boek is beschikbaar in het Duits, Engels of Frans