Basis veiligheid B VCA lesboek


Het B VCA lesboek (Basisveiligheid VCA / vca basis) is leuk, compact en vlot leesbaar. De lesstof wordt met veel voorbeelden en cartoons ondersteund. Over alle onderwerpen zijn oefenvragen in het boek opgenomen. Daarmee is het een goed hulpmiddel bij VCA trainingen, maar ook heel geschikt als voorbereiding op het examen via zelfstudie. In de nieuwste uitgave van het full-color lesmateriaal B VCA (NL-versie 5.4) worden alle onderwerpen die op het examen kunnen voorkomen duidelijk uitgelegd.

Het B-VCA lesboek omvat 4 thema’s en de volgende hoofdstukken:

1. Regelgeving en veiligheidsregels
2. Veilig werken en overleg
3. Preventie
4. Werkplek
5. Persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM)
6. Arbeidsmiddelen
7. Gevaarlijke stoffen
8. Elektriciteit
9. Brand en explosie
10. Ongevallen
11. Noodsituaties

Het B VCA boek richt zich vooral op veiligheid bij uitvoerende werkzaamheden. In het VOL -VCA boek worden daarnaast ook onderwerpen behandeld die belangrijk zijn voor leidinggevenden. Beide boeken (B VCA en VOL VCA) kunnen gelijktijdig worden gebruikt bij opleidingsgroepen, zodat er een goede uitwisseling van kennis en ervaring kan plaatsvinden.

Prijs, levertijd & verzendkosten
De prijs van het B VCA lesboek is €37,50 per stuk excl. 6% BTW. Wilt u meer boeken kopen dan geldt een aantrekkelijke kortingsregeling. De levertijd bedraagt 3 à 4 werkdagen. Tot 10 exemplaren brengen wij € 7,50 verpakkings- en verzendkosten in rekening.

Meer proefexamens VCA maken?

In het lesboek zijn veel oefenvragen opgenomen en tevens een link naar het gratis online proefexamen. U kunt via www.vca-proefexamens.nl tegen een kleine vergoeding meer oefenexamens maken en uw kans op een goed resultaat bij het echte VCA examen aanzienlijk verhogen. U kunt daar kiezen voor proefexamen B VCA (vcab), proefexamen VOL VCA en proefexamen VIL VCU. Via trainingen oefent u met honderden vca vragen. Na alle trainingen op vca proefexamens krijgt u advies en/of tips om de hoogste score examen VCA te behalen.

Meer online proefexamens