VOL VCA lesboek


Het VOL VCA boek richt zich vooral op veiligheid bij het leidinggeven aan uitvoerende werkzaamheden. In het VOL-VCA / VIL-VCU boek worden daarnaast ook onderwerpen behandeld die belangrijk zijn voor intercedenten en leidinggevenden. Beide boeken (B VCA en VOL VCA) kunnen gelijktijdig worden gebruikt bij opleidingsgroepen, zodat er een goede uitwisseling van kennis en ervaring kan plaatsvinden.

Het VOL-VCA / VIL-VCU lesboek omvat 4 thema’s en de volgende hoofdstukken:

1. Regelgeving en veiligheidsregels
2. Veilig werken en overleg
3. Preventie
4. Werkplek
5. Persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM)
6. Arbeidsmiddelen
7. Gevaarlijke stoffen
8. Elektriciteit
9. Brand en explosie
10. Ongevallen
11. Noodsituaties

Het lesmateriaal VOL-VCA / VIL-VCU is compact en vlot leesbaar en de lesstof wordt door veel voorbeelden en checklists ondersteund. Over alle onderwerpen zijn in het boek oefenvragen opgenomen. Het is de beste voorbereiding op het examen. De nieuwste uitgave van het full-color lesmateriaal VOL-VCA (NL-versie 5.4) sluit optimaal aan op de nieuwste eindtermen.

Prijs, levertijd & verzendkosten.
De prijs van het VOL VCA lesboek is €38,– per stuk excl. 6% BTW. Wilt u meer boeken kopen dan geldt een aantrekkelijke kortingsregeling. De levertijd bedraagt 3 à 4 werkdagen. Tot 10 exemplaren brengen wij € 7,50 verpakkings- en verzendkosten in rekening.

Meer proefexamens VCA maken?

In het lesboek zijn veel oefenvragen opgenomen en tevens een link naar het gratis online proefexamen. U kunt via www.vca-proefexamens.nl tegen een kleine vergoeding meer oefenexamens maken en uw kans op een goed resultaat bij het echte VCA examen aanzienlijk verhogen. U kunt daar kiezen voor proefexamen vca basis, proefexamen vol vca en proefexamen vil vcu. Via trainingen oefent u met honderden vca vragen. Na alle trainingen op vca proefexamens krijgt u advies of tips om de hoogste score examen VCA te behalen. Bestel direct

Meer online proefexamens maken?